Toezichthouder - Zwembad Pernis en Zwembad Hoek van Holland

Solliciteer nu

Zorg jij voor een veilige zwemzomer?

April tot en met september 2024 · buitenbaden in Pernis en Hoek van Holland

De baan

Onze buitenbaden in Pernis en Hoek van Holland gaan binnenkort weer open. Fijne, kleinschalige zwembaden die druk bezocht worden door veel vaste bezoekers. Banentrekkers in de ochtend, vrij-zwemmers in de middag en fanatiekelingen die komen aquasporten. Jij bent het gezicht van onze baden en samen met je collega’s pak je alle voorkomende werkzaamheden op. De belangrijkste taak is het toezicht houden op de gasten in het water, maar ook kaartverkoop, een tosti bakken of een bakje koffie serveren hoort bij je taken. Ook vragen wij je om af en toe leuke activiteiten te organiseren, de kleedkamers, douches en toiletten schoon te houden, het terrein te onderhouden en de waterkwaliteit te controleren. Jij en je collega’s zorgen ervoor dat de gasten met een glimlach weer naar huis gaan.

Veiligheid is natuurlijk heel belangrijk in dit werk. Je kunt dus goed zwemmen, hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent representatief, sportief en flexibel. Je collega’s en de gasten moeten op je kunnen rekenen.

Wij vragen

  • Iemand die goed Nederlands spreekt

  • EHBO-diploma of BHV-diploma (pre)

  • Lifeguard of Zwemmend Redden diploma

Wij bieden

Een hele hoop blije gezichten en lekker zelfstandig buiten werken in een leuk team. Samen runnen jullie het zwembad en maken jullie van elke dag een feestje.

  • Een arbeidsovereenkomst voor de periode van 19 april t/m 13 september 2024.

  • Salaris op basis van schaal 3 (max. €18,74 bruto per uur) van de Vermo cao, inschaling zal plaatsvinden op basis van kennis en ervaring.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Luis Ramos, Locatiemanager: 06-14 89 03 38.

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Bel dan met Jovan van Dijk, Corporate Recruiter: 06-57 44 59 27.

Ben jij minimaal 18 jaar en heb je interesse om ons team te komen versterken in de buitenbaden van het Sportbedrijf Rotterdam, druk op de knop ‘solliciteer nu’ en laat je gegevens achter.

Kom jij ons team versterken als Toezichthouder? Dan horen we graag van je!

Privacy
Om te weten wat we met jouw persoonsgegevens doen, bekijk je onze privacy verklaring via: https://www.sportbedrijfrotterdam.nl/privacyverklaring.