Locatiemanager Zwembaden

Solliciteer nu

Locatiemanager Zwembaden

Full-time · Regio Rotterdam

Ben jij een ondernemende locatiemanager met visie? Iemand die het een uitdaging vindt om een zwembad of sportcentrum te runnen? In deze afwisselende functie zal geen dag hetzelfde zijn dus stroop je mouwen maar op!

De baan

Sportbedrijf Rotterdam beheert en exploiteert 8 binnenbaden en 2 buitenbaden in de gemeente Rotterdam. Dat doen we met een Productmanager Zwembaden, een aantal locatiemanagers, ondersteuning van productspecialisten, communicatiemedewerkers en natuurlijk een grote groep enthousiaste collega's in en rondom de baden. We zoeken uitbreiding voor dit team in de vorm van een locatiemanager.

Jouw taak
Als locatiemanager ben je verantwoordelijk voor de exploitatie van het zwembad. Je organiseert de dagelijkse bedrijfsvoering samen met je planner en medewerkers. Je zorgt voor een goede relatie en contact met de klanten, huurders en andere locaties van het Sportbedrijf.  Daarnaast zorg je voor een optimale programmering en vernieuwing in het aanbod, waarmee je inspeelt op de sportbehoefte in jouw gebied.

Jouw profiel
Je bent resultaatgericht en hebt plezier in samenwerken. Je kan knopen doorhakken maar vindt het ook prettig om met collega's te sparren. Jij weet anderen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. We zoeken iemand die klantgericht, commercieel en flexibel is. Daarnaast ben je stressbestendig en omgevingsbewust. Je bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren en samen te werken. Daarnaast heb je een natuurlijke overtuigingskracht.

Wij vragen

 • HBO werk- en denkniveau;

 • Affiniteit met sport, bewegen en recreatie;

 • Ervaring als leidinggevende en meerjarige ervaring in een soortgelijke omgeving;

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;

 • Iemand die planmatig kan werken;

 • Iemand die ambitieus en ondernemend is

Wij bieden

Jouw ultieme beloning is natuurlijk tevreden gebruikers van de zwembaden, van trotse kids met hun zwemdiploma tot het clubje vaste banenzwemmers die na afloop samen een bakkie doen. En natuurlijk het feit dat jouw team optimaal presteert en met plezier naar het werk komt. En er is meer:

 • Salaris in schaal 8 van de CAO Vermo (maximaal €4.208 bruto per maand);

 • De mogelijkheid om via ons deel te nemen aan sportactiviteiten;

 • Een jaarcontract met (bij goed functioneren) uitzicht op vast contract;

 • 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld;

 • Ruimte voor eigen ontwikkeling en bijscholing.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de functie? Bel met Eline de Zwart – Schuitman via 06-83525587.

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Bel dan met Jovan van Dijk, Corporate Recruiter via 06-58 01 37 08.
De eerste gespreksronde staat gepland op dinsdag 25 juni.

Privacy
Om te weten wat we met jouw persoonsgegevens doen, bekijk je onze privacy verklaring via: https://www.sportbedrijfrotterdam.nl/privacyverklaring.