Information Architect

Solliciteer nu

Information Architect

Full-time · Regio Rotterdam


De baan

Zoek jij een werkgever waarin je jouw informatie- en technologietalenten kunt laten schitteren? Wij zijn op zoek naar een strategische teamspeler met een passie voor zowel de interne bedrijfsvoeringsystemen als klantgerichte systemen!

In deze rol ben je niet alleen de coach die de interne bedrijfsvoeringsystemen en klantgerichte systemen overziet, maar ook de strateeg die de toekomst van onze ICT-ontwikkelingen vormgeeft. Jouw vermogen om analytisch en strategisch te denken zorgt ervoor dat de organisatie een helder inzicht krijgt in de samenhang tussen de huidige en toekomstige ICT-ontwikkelingen. Je adviseert het management met krachtige adviezen over essentiële keuzes, zoals de integratie van nieuwe systemen, BYOD-beleid en het vernieuwen of verlengen van standaardapplicaties.

Als een ware teamspeler werk je samen met servicemanagers, de Functionaris Gegevensbescherming (FG) en de Chief Information Security Officer (CISO) om projecten te begeleiden en te toetsen, zodat onze informatiebeveiliging en privacy gewaarborgd blijven. Je komt terecht op de afdeling strategie, die de koers van het bedrijf opstelt en bewaakt. Naast de architect, bestaat dit team uit strategen, productontwikkelaars, relatiebeheerders, projectmanagers en een afdelingsmanager. De productontwikkelaars ontwikkelen nieuwe producten en samen met de projectmanager zorg jij ervoor dat het nieuwe product tot uitvoering komt.

Je speelt een cruciale rol in de ICT stuurgroep, begeleidt projecten en zorgt ervoor dat we samen de beste keuzes maken. Jouw resultaatgerichtheid, brede interesse en uitstekende communicatievaardigheden dragen hier aan bij. Je onderhoudt contacten met andere sportbedrijven en vergelijkbare organisaties op het gebied van innovatie en ICT, om ervoor te zorgen dat wij constant aan het innoveren zijn!

Ben je klaar om samen met Sportbedrijf Rotterdam strategische ICT-beslissingen te nemen en ons te leiden naar digitale overwinningen? Dan zoeken we jou!

Wij vragen

 • Afgeronde universitaire- of HBO-opleiding op ICT gebied, bijvoorbeeld bachelor informatiekunde, bedrijfskundige informatica etc.

 • Je bezit over relevante werkervaring;

 • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving

 • Affiniteit met zowel interne bedrijfsvoeringsystemen als klantgerichte systemen

 • Je bent communicatief vaardig en bezit adviesvaardigheden

Wij bieden

 • Een dynamische functie in een sportieve, informele werkomgeving;

 • Salaris in schaal 12 van de CAO Vermo (maximaal € 6.887,- bruto per maand);

 • De mogelijkheid om via ons deel te nemen aan sportactiviteiten;

 • Een jaarcontract met (bij goed functioneren) uitzicht op vast contract;

 • 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld;

 • Ruimte voor eigen ontwikkeling en bijscholing.

Meer weten?

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Bel dan Jovan van Dijk, Corporate Recruiter. Tel.: 06-58 01 37 08. Wil je meer weten over deze functie? Bel dan Ivo Godthelp (Manager Strategie en Programmering) op Tel: 06 23539794.

Kom jij ons ondersteunen als informatie architect? Dan horen we graag van je! 

Privacy
Om te weten wat we met jouw persoonsgegevens doen, bekijk je onze privacy verklaring via: https://www.sportbedrijfrotterdam.nl/privacyverklaring.