De baan
Sport geeft energie, maar kost ook energie. Zorg jij met je horeca collega’s voor wat lekkers te eten en drinken voor onze gasten tijdens en na het sporten? Met een dikke glimlach en oog voor detail, want dat is waar jij energie van krijgt, toch?
Sportbedrijf Rotterdam heeft een aantal grote locaties waar we gasten ontvangen in onze horecaruimte. In het spiksplinternieuwe Sportcentrum Feijenoord, Sportcentrum West, Sportcentrum de Wilgenring, Zwemcentrum Rotterdam en op de Willem-Alexander Baan. Prachtige locaties met sportief publiek, waar we naast het reguliere horeca-aanbod ook vaak zorgen voor allerlei hospitality bij vergaderingen en evenementen. Van klein en knus tot evenementen met internationale allure en een echte topsport vibe.
Als horecamedewerker ben jij te vinden in de keuken van één van onze locaties. Je bereidt gerechten, kookt voor, portioneert en houdt de voorraad op orde. Je checkt de kwaliteit van je producten, hebt oog voor hygiëne en veiligheid, houdt je keuken schoon en denkt mee over het aanbod en het assortiment. Je staat natuurlijk ook achter de bar om bestellingen op te nemen en serveert gerechten uit. Alles met een glimlach, want gastvrijheid is ook topsport en daar leef jij voor. En je bent natuurlijk een Rotterdamse aanpakker; je springt bij waar nodig en lost dingen op waar je kan.
Jouw taken
Jij bent als visitekaartje van Sportbedrijf Rotterdam degene die ervoor zorgt dat iedere gast zich welkom voelt. Maar je doet meer dan dat:
Dagelijks contact met en bedienen van gasten op de locatie;
Locatie en keukenapparaten schoonmaken;
Kleine storingen zelfstandig oplossen;
Voedsel en dranken (voor)bereiden;
Opnemen van bestellingen en à la minute keukenwerkzaamheden;, portioneren en garneren;
Aanwijzingen en instructies geven aan de hulpkrachten;
Zorgen dat de voorschriften op het gebied van veiligheid, HACCP en Arbo nageleefd worden.