Hoofd Zwemzaken (Medewerkersport A)

Solliciteer nu

Hoofd Zwemzaken (Medewerkersport A)


Als Hoofd Zwemzaken sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen, doelgroep-activiteiten en het dagelijks aansturen van de zwemzaal. Je deelt ons streven naar een optimale klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Verzekert bij afwezigheid van de locatie manager de bedrijfsvoering van de locatie . Daarnaast organiseer en promoot je onze activiteiten. Je treedt op als beoordelingscommissielid bij het diploma zwemmen. Onderhoudt contact met groepsleerkrachten van scholen. Houdt toezicht ten aanzien van regels, veiligheid en hygiëne in het zwembad. Verder ben je het aanspreekpunt voor onze bezoekers en begeleidt je assistenten en stagiaires.

Full-time / Part-time · Rotterdam


We vragen

De Hoofd Zwemzaken die we zoeken heeft:

  • Werkervaring in een vergelijkbare rol
  • Een diploma op MBO niveau 4, Richting Zwemonderwijzer met modules 1, 2, 3 & 4
  • EHBO & BHV diploma en je kunt een AED bedienen
  • Zwemmend redden voor Zwembaden of Lifeguard certificaat
  • Diploma Sociale Hygiëne
  • Ervaring met het aansturen van de dagelijkse operatie
  • Ervaring met het werken met het Office Pakket
  • Goede communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift


We bieden

We bieden een uitdagende en zelfstandige functie in een dynamische organisatie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en mogelijkheid voor persoonlijke coaching daarbij.

Wij zoeken iemand die zich voor langere tijd in deze functie wil inzetten en ontwikkelen. Zodoende kun je bij ons rekenen op een jaarcontract (met uitzicht op een vast contract) en faciliteren we jouw werkplek. De functie is vastgesteld op SK 7 conform cao Vermo (maximaal € 3.176- bruto per maand). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Naast het basissalaris ontvang je 8% vakantiegeld, 6% eindejaarsuitkering en 1,5% levensloopuitkering. Sporten kan gratis met de sportpas van Sportbedrijf Rotterdam en feestjes vieren we met zijn allen. Persoonlijke ontwikkeling is voor Sportbedrijf Rotterdam belangrijk, waarin groeien en ontwikkelen centraal staan in onze GO!-gesprekken.

Een assessment en referentie check kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Contact

Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Melvin van Zanten, locatie manager, tel: 06-14 46 41 17.

Wil je weten wat we met jouw persoonsgegevens doen, bekijk dan onze privacyverklaring via: https://www.sportbedrijfrotterdam.nl/privacyverklaring