Coördinator Binnensport

Solliciteer nu

Coördinator Binnensport

Full-time · Regio Rotterdam

Alles loopt op rolletjes in de gymzalen en sporthallen in jouw stukkie Rotterdam. Samen met jouw team en collega’s van het Sportbedrijf zorg jij voor blije sporters in onze zalen. Daar word jij ook blij van namelijk! 

De baan

Sportbedrijf Rotterdam beheert en exploiteert bijna 150(!) Rotterdamse gymzalen en sporthallen. We zorgen er zo voor dat alle Rotterdamse gymlessen een feestje zijn. En we bieden onderdak aan de vele Rotterdamse sportclubs voor hun trainingen en wedstrijden. Tussen al dat gymmen en sporten door, zorgen wij dat de zalen in topconditie blijven.  

Als Coördinator Binnensport ben jij de aanvoerder van het team facilitair medewerkers die de zalen schoon, heel en veilig houden. Je checkt en regelt alles voor dagelijks onderhoud, schoonmaak en veiligheid. Als een collega of klant meldt dat er iets kapot is, zorg jij ervoor dat het hersteld wordt. Je bestelt materialen, zorgt dat alle systemen zoals brandmeldinstallaties en sleutelkasten werken en gekeurd worden en komt in actie als blijkt dat er een wc verstopt is in 1 van jouw zalen. Dat is verholpen voordat de eerste gymklassen binnenkomen. 

Je schakelt in je werk met scholen, docenten en sportclubs aan de ene kant en je collega’s van het Sportbedrijf aan de andere kant. Je schakelt hulp in van het Mobiele Team bij calamiteiten. Je stemt af met Team Onderhoud voor grotere onderhoudsklussen (want de kleinere regel je zelf, zo gefikst toch?). En je overlegt met je collega’s uit andere gebieden uit Rotterdam over de aanpak van wat ingewikkeldere klussen. Teamwork noemen wij dat.  

Wij vragen

  • MBO werk- en denkniveau 

  • Technisch onderlegd: voor de kleinere klusjes draai jij je hand niet om 

  • Communicatief: je schakelt met docenten en collega’s van alle niveaus 

  • Klantgericht: de sporter staat voor jou op 1 en dat laat jij merken 

  • Probleemoplossend vermogen: of op zijn Rotterdams ‘niet lullen maar poetsen’ 

Wij bieden

Een baan midden in de Rotterdamse sport. Met sportieve collega’s die meedenken en meehelpen. En soms ook samen sporten tijdens leuke events die we organiseren. We bieden ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. En dan nog even de cijfertjes. Je krijgt bij ons 

  • Ruimte voor eigen ontwikkeling

  • Jaarcontract voor 36 uur per week met (bij goed functioneren) uitzicht op vast contract

  • Functie in schaal 7 CAO Vermo (salaris max. 3.726 bruto o.b.v. full-time, 36 uur)

  • Extra: 8,33% eindejaarsuitkering

  • Inschaling naar kennis en ervaring.

Meer weten?

Lijkt je dit wel wat? Leuk! We horen graag van je! Stuur ons zo snel mogelijk jouw CV en motivatie!

Heb je vragen over de functie of het Sportbedrijf? Onze collega Jacqueline Sven, (Locatiemanager Binnensport) vertelt je er met plezier meer over. Bel haar gerust via 06-51 24 45 61 

Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Jovan van Dijk, Corporate Recruiter 06 – 58 01 37 08.  

 

Privacy
Om te weten wat we met jouw persoonsgegevens doen, bekijk je onze privacy verklaring via: https://www.sportbedrijfrotterdam.nl/privacyverklaring.