BBL Leerling Zwemonderwijzer

Solliciteer nu

BBL Leerling Zwemonderwijzer

Part-time · Regio Rotterdam

De baan

In een land met zoveel water als Nederland is kunnen zwemmen een echte life-saver. Bij Sportbedrijf Rotterdam bied jij kinderen én volwassenen een veilige basis. Van het watervrij maken van de allerkleinsten tot het aanleren van reddend zwemmen.

Maar ook laat je iedereen het plezier van water ervaren. Verzorg je activiteiten en houd je toezicht tijdens recreatief zwemmen. Het zwembad schoonhouden en ouders en kinderen te woord staan pak je er gewoon bij. Jij bent het aanspreekpunt voor zwemles en het visitekaartje van het zwembad.

Zwemdocent zijn bij Sportbedrijf Rotterdam is een uitdagende baan voor iedereen die flexibel, verantwoordelijk en sociaal is. 

Sportbedrijf Rotterdam leidt in samenwerking met Albeda een klas met zwemonderwijzers op. Dit doen we door de praktijk in het zwembad en de theorie van school goed op elkaar aan te sluiten. Je werkt een jaar lang 16 uur  in één van onze zwembaden en gaat één dag in de week naar school (donderdag).

Na het afronden van deze opleiding heb je een diploma op zak voor zwemonderwijzer. Daar bovenop heb je werkervaring om zelfstandig aan de slag te gaan als zwemonderwijzer in één van onze baden.

Wij vragen

 • Je ambieert een baan in de zwembadbranche

 • Je bent bereid je op school en op de werkvloer volledig in te zetten

 • Je werkt graag met mensen en je kunt goed omgaan met kinderen

 • Je bent fit en sportief

 • Toelatingseis voor de opleiding:

  - Minimaal vmbo-niveau

  - 18 jaar of ouder

  - Zwemvaardigheid op het niveau van diploma C. Welke vaardigheden dit zijn, lees je via deze link .


  Om les aan kinderen te kunnen geven is een goede beheersing van de Nederlandse taal noodzakelijk. Ook vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) met betrekking tot het werken met kinderen.

Wij bieden

Trotse ouders en stralende kinderen die met plezier kunnen zwemmen! 
En daarnaast krijg je krijgt een jaarcontract voor 24 uur per week bij Sportbedrijf Rotterdam. Wij betalen jouw opleiding en je krijgt een salaris van € 1.506,- bruto per maand en 8% vakantietoeslag en 8.33% eindejaarsuitkering. Daarnaast zorgen we voor coaching, dagelijkse begeleiding en natuurlijk bedrijfskleding zodat je vanaf de eerste dag professioneel aan de waterkant staat.

Meer weten?

Begin september start je opleiding en je werk bij ons, dus zorg dat je zo snel mogelijk reageert op de vacature!
De selectie bestaat uit een zwemtest en een 1e gesprek, deze houden wij op 23 mei. Hou hier dus rekening mee in jouw agenda! Hierop volgend op een andere datum een 2e gesprek. 

Wil je meer weten over deze procedure? Bel dan met Jovan van Dijk, Recruiter. Tel: 06-58013708

Kom jij ons team versterken als leerling zwemonderwijzer? Dan horen we graag van je!

Privacy
Om te weten wat we met jouw persoonsgegevens doen, bekijk je onze privacy verklaring via: https://www.sportbedrijfrotterdam.nl/privacyverklaring.